3050 VIERKANTE METER OPPERVLAKTE | GROOTSTE PAND ROEIVERENIGINGEN

Op zoek naar een diverse locatie voor een bedrijfsuitje, roeiclinic of een volledig verzorgde heidag? Bij ons is (bijna) alles mogelijk! Neem gerust contact op voor meer informatie.
 

HEIDAG

​Even weg uit alle hectiek? Maak gebruik van ons pand! De locatie is uitermate geschikt voor een sessie in alle rust. Een locatie aan het water en midden in de bossen, zoals op Vidar, is perfect hiervoor.

ROEICLINIC

Een dagje werken aan teambuilding? Wij verzorgen een roeiclinic voor u. Samenwerking en gelijkheid zijn in de roeisport de sleutel tot succes. Andere wensen zoals een BBQ, of het gebruiken van een vergaderzaal? Geen probleem, dit regelen wij samen!

EVENEMENTEN LOCATIE

Door de ideale ligging van de locatie net buiten de stad en de grote hoeveelheid ruimte is er van alles mogelijk. Denk hierbij aan een cantus, of een dag erop uit voor grotere groepen.

WEEKENDEN

Ook voor het organiseren van een heel weekend is, waaronder ruimte om te slapen, dineren en feesten, is de locatie perfect. In het verleden zijn regelmatig verenigingen langs geweest voor hun eerstejaarsweekend.

dichtgetikt_edited_edited_edited.jpg

Fresh

Vidar pand.jpg

GEÏNTERESSEERD OF ANDERE PLANNEN? NEEM CONTACT MET ONS OP! 

Bedankt voor de inzending!