RECRUITMENT DINER

Met het recruitmentdiner stellen wij bedrijven en onze leden in de gelegenheid om op informele wijze met elkaar in contact te komen. Studenten en bedrijven krijgen de mogelijkheid voorkeuren op te geven en op deze manier te netwerken.

Het Februaricongres

Het Februaricongres is een jaarlijks terugkerend evenement voor Tilburgse studenten wat zich richt op de trends op de arbeidsmarkt. Hierbij wordt het toekomstperspectief van de student behandeld. Door middel van interessante sprekers en interactieve, door bedrijven verzorgde, workshops biedt Het Februaricongres de Tilburgse student de perfecte mogelijkheid om zich te verdiepen in een actuele trend en om in contact te komen met aansprekende bedrijven.

HEINEKEN OPENINGSTOERNOOI

Het Heineken Openingstoernooi is de opening van het roeiseizoen en tevens het grootste feest onder de roeiverenigingen. Onder heel roeiend Nederland is het toernooi bekend. 2500 studenten reizen dat weekend naar Tilburg af om te roeien en feesten.

ZRB

De ZRB is een door Vidraten georganiseerde nationale roeiwedstrijd. Deze wordt bezocht door heel wedstrijd-roeiend Nederland. Dit is een van de zeven korte-baanwedstrijden van het sezioen en de enige die in Zuid-Brabant verroeid wordt.